Stacks Image 42
We zijn ons aan het voorbereiden voor het nieuwe schooljaar. Daarom maken wij plaats in onze winkel: alle op voorraad zijnde drums, digitale en akoestische, gaan buiten aan een ongezien hoge korting! Die kan je alleen maar kennen … in de winkel, vraag naar Hans!

Nog vers van de pers: de nieuwe TRBX500 series e-bassen van Yamaha zijn binnenkomen. De prijzen zijn nog gunstiger dan verwacht. Kan actief en passief geschakeld worden zonder volumeverschillen! Deze bassen vinden hun oorsprong in een mengeling van de TRB en de RBX reeks.

Tot slot terug drum nieuws: Yamaha endorser Bram Rayemaekers die al zijn drums bij ons komt kopen heeft een leuk verhaal neergezet op North Sea jazz Festival, kijk maar:
BRAM OP NSJF
Stacks Image 108De nieuwe Stagepas 400i en 600i zijn ook net binnengekomen. Dit succesverhaal is te danken aan de compactheid en de professionals klankkwaliteit. Nu met verbeterde effecten, EQ en feedback killeri En … iPhone aansluiting! Verkrijgbaar in 400W/640W. Vraag het aan Hans!
Last but not least; de nieuwe THR lineup met maar liefst drie nieuwe modellen: de THR10C, Thr10X en de THR5A. Nieuwe kleurtjes en nieuwe specificaties, aangepast aan de muziekstijl: grunge, hard rock/metaal, akoestisch. Vraag het aan Hans!
Stacks Image 126
Stacks Image 130
Stacks Image 128
Stacks Image 48

Yamaha cornetten exclusief

*
YCR8335S geselecteerd door Russel Gray. PMS heeft er twee geleverd aan het Nationaal orkest van België -Leo Wouters-, we hebben er nog in de winkel, testklaar.Heel binnenkort komen de NEO cornetten eraan. Ontwikkeld door drie levende legendes: Russel Gray, Philip McCann en David King.


Tip
: wist je dat PMS ook geregeld masterclasses organiseert? Hou deze pagina daarom goed in het oog. Je kan je -vaak gratis- inschrijven via de winkel.