Stacks Image 42
Vers van de pers: de nieuwe Silent Brass. Dit is een stukje toptechnologie waarmee je in alle stilte kan trompet (hoorn, trombone, bugel, …) spelen zonder dat je de anderen ermee stoort. Straffer nog: er worden studio effecten toegevoegd aan je geluid zodat je in je hoofdtelefoon de akoestiek van een concertzaal of kerk krijgt, net wat je nog meer fun geeft om te spelen. En het is betaalbaar wat toch ook belangrijk is.

Stacks Image 21Binnenkort zal deze setup testklaar in de winkel liggen. Voordeel van dit systeem is dat je ook kan meespelen muziek op je iPhone, of andere gsm, iPod, mp3 speler … Alleen maar mits het juiste kabeltje aan te sluiten en de goede balans te zoeken tussen trompetgeluid en muziek. Nooit is studeren of thuis musiceren (wat eigenlijk hetzelfde is) zo plezant geweest.
est.
De nieuwe Xeno trompetten zijn in aantocht, ze werden zeer onlangs in Hamburg aan de pers en de dealers voorgesteld. er werd opnieuw lichtjes bijgetuned aan allerhande details, na overleg met talloze artiesten, om de instrumenten nog soeplerer bespeelbaar te maken en de klank nog verder te verbeteren. elk van deze 4 modellen heeft zijn eigen specialiteit maar voor verdere details kom je beter bij Hans in de winkel. Hij is immers zelf een zeer goede trompettist en weet precies welk model voor welke specialiteit gemaakt is. Vraag het aan je specialist in PMS Tenuto!
Stacks Image 40YAMAHA YTR8335
Stacks Image 33


YAMAHA YTR8335G
Stacks Image 30YAMAHA YTR8335S
Stacks Image 25


YAMAHA YTR8335RS
Stacks Image 108
De nieuwe Stagepas 400i en 600i zijn ook net binnengekomen. Dit succesverhaal is te danken aan de compactheid en de professionals klankkwaliteit. Nu met verbeterde effecten, EQ en feedback killeri En … iPhone aansluiting! Verkrijgbaar in 400W/640W. Dé oplossing voor een compact en toch een professioneel geluids systeem!
Stacks Image 48
Deze R&B-drummer en natuurlijk Yamaha-endorser Bram Rayemaekers, die trouwe bezoeker is van PMS Tenuto, heeft een leuk verhaal neergezet op North Sea jazz Festival, kijk maar: BRAM OP NSJF.
Bram is vooral bekend van: Hadise, Zap Mama, Brahim en vele andere bands,
,hierover later meer!!


Tip
: wist je dat PMS ook geregeld masterclasses organiseert? Hou deze pagina daarom goed in het oog. Je kan je -vaak gratis- inschrijven via de winkel.